Американські інвестори не мають наміру йти з українського ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські інвестори не мають наміру йти з українського ринку

Казна та Політика
1310
Американські інвестори не мають наміру йти з українського ринку у зв'язку з економічною кризою в країні, заявляє президент Американської торговельної палати в Україні (АТП) Хорхе Зукоскі.
"Як організація, що представляє інтереси великих стратегічних та інституціональних інвесторів, і постачальників їх послуг більш ніж з 50 країн світу, ми не думаємо, що члени нашої організації залишають Україну і залишають свої інвестиції", - сказав Зукоскі в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.
Він також висловив переконання, що "поточна фінансова ситуація при відповідному підході української політичної еліти буде тимчасовим явищем, і український ринок усе ще має гарний потенціал"
"Ми нікуди не йдемо. Наші інвестори як і раніше будуть віддані Україні і надалі будуть приймати на роботу українців, платити податки та сприяти розвитку суспільства, у якому ми живемо і працюємо", - підкреслив Зукоскі.
При цьому він додав, що "частка членів нашої організації в загальному обсягу прямих іноземних інвестицій (в Україну) велика, і вони розраховані на тривалий термін".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас