Завтра Кабмін розгляне список приватизації на 2009 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завтра Кабмін розгляне список приватизації на 2009 рік

Казна та Політика
283
Кабінет Міністрів на своєму черговому засіданні 3 грудня має намір затвердити перелік господарських товариств і холдингових компаній, державні пакети акцій яких підлягають продажу, державних підприємств, холдингових компаній і ВАТ, що підлягають підготовці до продажу в 2009 році. Про це сказано на порядку денному засідання.
З доповіддю з цього питання виступить міністр економіки Богдан Данилишин.
Члени уряду також мають намір повторно розглянути план заходів зі зменшення негативного сальдо в зовнішній торгівлі.
Крім цього, на засіданні буде розглянуто питання про сплату розстрочених податкових зобов’язань Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" і її дочірньої компанії "Укргазвидобуток", а також питання внесення змін до постанови Кабміну № 421 від 25 квітня (про фінансово-господарську діяльність НАК "Нафтогаз України" в частині розрахунків за природний газ).
Кабмін також розгляне питання відкриття пункту пропуску через державний кордон на території державного підприємства "Керченський морський торговий порт".
Крім цього, уряд має намір розглянути внесення змін до законів "Про захист економічної конкуренції" і "Про ставки акцизного збору на деякі транспортні засоби і кузови до них".
Засідання Кабміну почнеться о 10:00.
Як повідомлялося, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що розблокування процесу приватизації посприяє мінімізації наслідків фінансової кризи.
На своєму засіданні 26 листопада Кабінет Міністрів переніс затвердження макроекономічних показників на 2009 рік на наступне засідання.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас