Колесніченко: Ціна за газ буде менше 400 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесніченко: Ціна за газ буде менше 400 дол.

Енергетика
545
Україна і Росія мають дуже напружені відносини з вини першої. Таку думку висловив народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесніченко.
За його словами, так як Росія оголосила про можливу ціну через посередника, то можна стверджувати, що "ціна, звичайно, буде меншою".
"Але, у будь-якому разі, це реально дуже жорсткий привід, або сигнал, щоб привести українське керівництво у відповідність із навколишнім середовищем. Щоб поставити його на місце", - сказав він.
Політик нагадав, що із ціни на газ будується державний бюджет і "голослівні заяви на користь американців, які не платять нам за війну з Росією, можуть закінчитися дуже сумно для тих, хто їх виконує".
"Американці далеко, а Росія - тут. Літо далеко, а зима вже наступила. І обурені жителі, які колами, ціпками і вилами виженуть цих бджолярів і цих "фахівців зі звертання до серця". Ми розуміємо, що об'єктивно найближчі 2-3 місяці ми стоїмо на порозі соціального бунту", - вважає В.Колесніченко.
Він відзначив, що Росія "дуже м'яко і дуже коректно" пропонує українському керівництву подумати, "чи буде керівництво думати про те, щоб обслуговувати інтереси американців, чи як забезпечити безпеку нашої країни і її майбутнє".
Нагадаємо, 20 листопада голова правління "Газпрому" Олексій Міллер після зустрічі із президентом РФ Дмитром Медведєвим заявив, що ціна газу для України при переході на ринкові відносини в сфері постачання з 1 січня 2009 може скласти більше $400.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас