Грач: Цинічно виділяти на пам'ятник більше грошей, ніж на сиріт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грач: Цинічно виділяти на пам'ятник більше грошей, ніж на сиріт

Казна та Політика
513
Те, що це бенкет під час чуми, який виховує злість, ненависть, необ'єктивність, – абсолютно очевидно. Так народний депутат України від Компартії Леонід Грач прокоментував виділення з держбюджету на першу частину Меморіалу жертвам голоду 133 млн грн, тоді як на ряд соціальних статей, зокрема, на соціальну допомогу дітям-сиротам, виділено 125 млн грн.
За його словами, очевидно також, що "маніакальність затверджувати абсолютно інше, невідповідне історії", призвела до погіршення міжнародних відносин, перш за все, зі стратегічним партнером України – Росією.
"Це цинічно і аморально, коли чисельність народу скорочується, коли соціальні стандарти низькі, коли повно бомжів, колупаються щодня по смітниках, а влада, перекручуючи історичні факти, кидає на будівництво пам'ятників великі кошти, які потрібно було направити на допомогу людям", – вважає політик.
Л.Грач відзначив, що "коли діти-сироти недоїдають, які і стали сиротами завдяки дуру деяких і антинародній діяльності нашої влади", не логічно, коли на їх потреби держава менше виділяє коштів, "ніж на нікому не потрібні пам'ятники".
Політик також вважає, що для меморіалу вибрали не зовсім вдале місце: "Він буде зведений у такому місці, де буде вічне протиборство добра і зла, тому що з одного боку там горить вічний вогонь тим, хто бився проти фашизму, а з іншого боку – цей саркастичний в історичному і політичному сенсі меморіал геноциду. Це, швидше за все, надгробний політичний пам'ятник тим політичним трупам, як Віктор Ющенко, які задовольнятимуться цим пам'ятником".
"Окрім жалю про чергову трагедію керманичів України більше нічого не скажеш про це", – резюмував комуніст.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас