Яценюк розповів, за якого спікера проголосує — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк розповів, за якого спікера проголосує

592
Колишній голова Верховної Ради Арсеній Яценюк обіцяє проголосувати за будь-яку кандидатуру на посаду спікера, що буде здатна відновити нормальну діяльність парламенту. Про це він заявив під час ефіру програми "Свобода слова на Інтері".
"Я проголосую за будь-яку особу, що здатна сьогодні відновити діяльність парламенту. Але він буде заручником у будь-якому форматі, якщо не буде коаліції", - сказав він.
За словами Яценюка, новий спікер буде заручником того, що представники всіх політичних структур будуть вимагати враховувати їхні інтереси.
"Будуть дзвонити вранці всі телефони, які є в голови Верховної Ради. Будуть дзвонити зі всіх інституцій, я не буду називати їх. Опозиція хоче своє, коаліція хоче своє, уряд хоче своє", - сказав екс-спікер.
При цьому він додав, що в цій ситуації голова ВР "перебуває між молотом і ковадлом, і змушений бігати між краплями".
За його словами, таку роботу спікера не можна назвати нормальною: "Робота - це приймати закони і вирішувати питання, а не займатися дрібними інтригами".
Відповідаючи на запитання, чи готовий він повернутися на посаду голови ВР, Яценюк сказав:"Та ні. Для чого? Є багато достойників".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас