Майкл Мур зніме фільм про причини фінансової кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майкл Мур зніме фільм про причини фінансової кризи

468
Відомий режисер документального кіно Майкл Мур збирається зняти фільм про світову фінансову кризу, що, за словами самого режисера, буде логічним продовженням його документального фільму "Фаренгейт 9/11".
Коли у квітні було оголошено про початок зйомок, студія, що підтримує проект, повідомляла, що Мур планує відобразити міжнародні справи і місце Америки у світі.
Однак, коли політичні тенденції змінилися за місяць до президентських виборів, Мур переорієнтував свій фільм. Замість міжнародної політики він буде акцентувати тепер на справах економіки. Ще не назване кіно буде розповідати про кінець імперії. Завершення зйомок і випуск документального фільму очікується на початку весни.
Однак деяких політиків і кіноекспертів цікавить, як скептицизм і песимізм Мура, які добре послужили йому при зйомках фільму про Буша, уплетуться в нинішню сповнену надій атмосферу США, причиною якої стало обрання президентом Барака Обами.
"Якщо Мур пропонує заходи щодо поліпшення становища країни, він дійсно може знайти своїх глядачів, які на цей момент чекають змін, - говорить Крейг Мінессен, консультант з культурних питань. - Однак йому це буде нелегко, тому що ці вибори показали, що в Америці є гарного, а Майкл Мур часто підкреслює негативні тенденції країни".
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас