Названі найкращі країни для різних напрямків туризму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі найкращі країни для різних напрямків туризму

884
У Лондоні підбили підсумки четвертого щорічного індексування туристичних брендів Country Brand Index 2008. На основі оцінки основних показників, що мають найбільше значення під час подорожей, був складений рейтинг країн в 30 різних категоріях. Найкращою країною для туризму була втретє названа Австралія. Другою стала Канада, що торік посідала лише шосте місце. На третьому місці опинилися США. Також у десятку кращих увійшли Італія, Швейцарія, Франція, Нова Зеландія, Великобританія, Японія і Швеція.
Найбільш перспективними туристичними напрямками були названі Китай, ОАЕ і Хорватія. На останньому - десятому - місці в цій категорії опинилася Росія. Китай, що приймав Олімпійські ігри 2008 року, був також названий країною, що продемонструвала за останній рік найбільш вражаючі результати в сфері залучення туристів.
У рейтинг кращих країн для шопінгу ввійшли США, ОАЕ, Сінгапур, Таїланд та Японія. На шостому і сьомому місцях опинилися Франція та Італія відповідно. Крім цього, було високо оцінено можливості для шопінгу в Монако, Великобританії і Південній Кореї.
Лідерами серед кращих країн для гастрономічного туризму визнані Італія і Франція. Третє місце в цій категорії зайняла Японія, за нею ідуть Сінгапур, Швейцарія, Австрія, Іспанія, Монако, Бельгія та ОАЕ.
Відповідно до рейтингу, кращі вечірні і нічні розваги чекають туристів у Японії, Бразилії, Іспанії, Таїланді та США. Найпривабливішими для любителів активного відпочинку названі Австралія, Нова Зеландія, Канада, Беліз і Швейцарія. А кращі пляжі можна знайти на Мальдівах, Таїті, Багамських островах, у Домініканській Республіці та Австралії.
Найпривітнішими названі жителі Нової Зеландії, Ірландії і Таїланду. Гостинність продемонстрували також канадці, австралійці, шотландці. На підтримку місцевого населення можна розраховувати у Швеції, на Фіджі, Багамських островах і в Італії.
Крім цього, у рамках Country Brand Index 2008 був проведений аналіз основних тенденцій у розвитку туризму. Фахівці відзначили значне збільшення числа жінок, що подорожують без супутників. У пригодницькому туризмі жінки вже становлять більше половини мандрівників, і усе більше популярними стають тури, призначені тільки для представниць прекрасної статі.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас