Вкладники Промінвестбанку можуть інвестувати в нерухомість "НБК" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вкладники Промінвестбанку можуть інвестувати в нерухомість "НБК"

Кредит&Депозит
3061
Вкладники Промінвестбанку (ПІБ, Київ) зможуть використати депозитні заощадження для придбання нерухомості в ЗАТ "Національна будівельна компанія" ("НБК", Київ).
"Якщо клієнт Промінвестбанку має розрахунковий рахунок або заощадження, він може перевести необхідну суму на рахунок "НБК" у ПІБі і стати інвестором нерухомості компанії "НБК", - цитує прес-служба будкомпанії її голову правління Павла Стьопкіна.
Відповідно до повідомлення, переведення грошей з одного рахунку на інший усередині банку - це стандартна операція. Скористатися подібного роду послугою можуть тільки клієнти ПІБ, що мають розрахунковий рахунок або депозит, термін якого підходить до завершення, минув або має формат "до запитання".
Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "НБК", зокрема, мова йде про можливість покупки нерухомості в споруджуваних житлових комплексах "Парковий" і "Троєщина" у Києві.
Агентству уточнили, що житловий комплекс "Парковий" розташовано біля парку "Юність" у центрі Борщагівки в Києві. Житловий комплекс "Троєщина" розташований на масиві "Троєщина".
"Компанія "НБК" продовжує роботу під час кризи, оскільки інвестувала в будівництво власні кошти, а не кредитні. Завдяки цьому зараз "НБК" має можливість використовувати гроші інвесторів безпосередньо для завершення будівництва, а не для погашення заборгованостей", - відзначається в прес-релізі.
ЗАТ "Національна будівельна компанія" засновано в 2004 році. Основним напрямком діяльності компанії є надання підрядних і генпідрядних послуг у будівництві об'єктів нерухомості, а також залучення фінансування на будівництво житлової і комерційної нерухомості, використання та управління коштами, які направляються на фінансування будівництва і реалізацію об'єктів.
Чистий дохід ЗАТ у січні-червні 2008 року виріс на 95% у порівнянні з аналогічним періодом 2007 року до 133,904 грн, чистий прибуток в 9,6 рази - до 2,96 млн грн.
Як повідомлялося, у вересні 2008 року Промінвестбанк заявив про рейдерську атаку на нього, у результаті якої вкладники банку стали масово вилучати кошти із кредитно-фінансової установи. НБУ вирішив підтримати ПІБ: наприкінці вересня банку була відкрита річна кредитна лінія в розмірі 5 млрд грн, а вже 7 жовтня НБУ ввів тимчасову адміністрацію в Промінвестбанку. 4 листопада НБУ повідомив про прихід неназваного стратегічного інвестора, що придбав 68% акцій банку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас