Куликов: Прихід в Білий дім Б.Обами сприятиме зниженню світових цін на нафту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куликов: Прихід в Білий дім Б.Обами сприятиме зниженню світових цін на нафту

Енергетика
616
Політика Барака Обами, у разі обрання його президентом США, сприятиме зниженню світових цін на нафту. Таку думку висловив народний депутат від фракції НУ-НС Кирило Куликов.
Обґрунтовуючи свою думку, він звернув увагу на те, що одним з головних пунктів програми кандидата від Демократичної партії є пошук альтернативних джерел енергоносіїв. "А це, перш за все, зняття заборон і розконсервування нафтових резервів США в шельфовій зоні. Тобто політика Б.Обами серйозно впливатиме на кон'юнктуру нафти і нафтопродуктів. Для нас це добре, тому що ціна на нафтопродукти піде вниз. Крім того, нам при низьких світових цінах на енергоносії, буде легше домовлятися з Росією про постачання газу", - вважає нардеп.
Кажучи про майбутню політику республіканця Джона Маккейна, він підкреслив, що споконвічно за Республіканською партіє стоять крупні нафтові компанії, які навпаки зацікавлені в збереженні високих цін світових цін на нафту.
Разом з тим К.Куликов відзначив, що в Україні щодо основних партій США завжди було певне розмежування. "Завжди було так, що демократичні сили відносилися з симпатією до Республіканської партії, а регіони, навпаки, – до Демократичної. Але на сьогоднішній день ми, як представники демократичних сил, бачимо більший позитив для України в приході Б.Обами. Від нього ми чекаємо змін, а оскільки у людини із змінами пов'язані тільки якісь позитивні відчуття, то ми, відповідно, чекаємо змін в позитивну сторону", - сказав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас