АМКУ рекомендує "Воля-Кабель" економічно обґрунтувати свої тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ рекомендує "Воля-Кабель" економічно обґрунтувати свої тарифи

Казна та Політика
645
Антимонопольний комітет України (АМКУ) офіційно рекомендував ЗАТ "Воля-Кабель утриматися від необґрунтованого підвищення тарифів на послуги кабельного телебачення та встановити їх на економічно обґрунтованому рівні.
Про це говориться в повідомленні АМКУ.
Відповідне рішення прийняте одноголосно на позачерговому засіданні комітету в п'ятницю.
Комітет скликав засідання у зв'язку із заявою ЗАТ "Воля-Кабель" про намір підвищити з 1 листопада 2008 року вартості послуг в аналоговому форматі. До цього проходила перевірка отриманої від провайдера інформації на запит комітету, "який бере під сумнів обґрунтованість закладених деяких витрат у тарифи", - повідомляє прес-служба.
Як з'ясував комітет, ЗАТ "Воля-Кабель" планувало підвищити з 26,9 грн. до 32,9 грн. на місяць тарифи на пакет "Україна" з доступом до 32 телепрограм, і з 22 грн. до 29,6 грн. на пакет з 19 телепрограм.
Антимонопольний комітет висунув офіційну вимогу до "Волі-Кабель" для того, щоб кияни, які користуються послугами оператора, платили обґрунтовані суми.
"Нас насторожує включення окремих витрат у тарифи, з виявленими фактами яких нам ще доведеться предметно попрацювати. Підґрунтя для вартості кабельного телебачення провайдер повинен був би донести й у Комітет, і будь-якому абонентові", - заявив на засіданні виконуючий обов'язки голови комітету Олександр Мельниченко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас