655
Розпізнавач ГМО українцям поки не по кишені
— Аграрний ринок
Українці з’їдають 60% овочів і фруктів, які можуть бути трансгенними. ДНК продуктового імпорту в нас не перевіряють.
При цьому за кордоном уже давно роблять "лежкі" помідори й солодші сливи, підсаджуючи рослинам чужі гени.
Коментують:
Зеновій Сич, вчений-овочівник
Микола Верницький, аналітик аграрного ринку
За матеріалами: УБР
Поділитися новиною
Також за темою
Ринок Китаю відкриють для низки українських продуктів
Чотири роки ринку землі: як змінилася ціна гектара
Як війна змінила вартість сільськогосподарських земель в Україні
Скільки заробляють найбільші агрокомпанії в Україні
ЄС затвердить квоти на експорт української агропродукції у вересні — обсяги
Скільки можна заробити на інвестиціях у землю — відповідь експерта