Експерт: У Києві намітилась тенденція здачі офісів у суборенду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: У Києві намітилась тенденція здачі офісів у суборенду

Нерухомість
853
У Києві відзначається тенденція зі здачі офісних приміщень у суборенду через економічну кризу, повідомив директор департаменту стратегічного консалтингу та оцінки компанії Сергій Маркосян.
"Тенденція - з'являються на ринку пропозиції зі здачі в суборенду", - сказав він під час інвестиційного конгресу "Механізми залучення інвестицій у девелопмент" у Києві.
Маркосян пояснює це тим, що раніше компанії орендували більші площі офісних приміщень, ніж їм було необхідно, з метою подальшого розвитку та розширення, однак сьогодні вони не набирають персонал, а деякі навіть змушені скорочувати штат співробітників. За його словами, приміщення, що звільнилися, компанії виставляють для здачі в суборенду.
Експерт також прогнозує подальше зниження собівартості будівництва як житла, так й об'єктів комерційної нерухомості через зниження вартості будівельних матеріалів і вартості робочої сили.
Крім того, Маркосян прогнозує на найближчі рік-два появу на ринку великої кількості проектів на продаж і збільшення пропозицій про партнерство.
CB Richard Ellis заснована в США і є одним із провідних консультантів на міжнародному ринку комерційної нерухомості. Компанія входить у список 500 найбільших компаній світу і має більше 400 офісів у більш ніж 50 країнах світу.
Компанія CB Richard Ellis відкрила своє представництво в Києві в січні 2008 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас