Італійський злодій пограбував 5 банків за півтори години — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійський злодій пограбував 5 банків за півтори години

Кримінал
374
Італійська поліція заарештувала на півночі країни в області П'ємонт злодія, що поставив своєрідний рекорд, здійснивши п'ять пограбувань банків за 87 хвилин - по одному пограбуванню кожні 17 хвилин, повідомили в середу представники правоохоронних органів країни.
Серія пограбувань почалася у вівторок об 11:44 у кварталі Туріна Колленьо в банку Credito San Paolo, де, чоловік, погрожуючи ножем касирові, забрав 500 євро.
Двадцять хвилин потому він увійшов у банк Bipop на проспекті Ракконьї і таким же способом одержав 100 євро. О 12:08 він уже був у банку Risparmio di Savigliano, де йому "видали" близько тисячі євро.
Четверте пограбування провалилося, можливо, через утому. На вулиці Піанецца о 12:20 грабіжник увійшов у представництво банку Intesa Sanpaolo, наставив на касирку ніж, але пристрій, що відкриває сейф, не спрацював, і він змушений був рятуватися втечею.
Остання спроба - на вулиці Соспелло, знову в банку Intesa Sanpaolo. Сюди грабіжник прибув о 13:11 усе з тим же ножем у руці. Тут він одержав 500 євро та втік.
Поліції вдалося "вичислити" грабіжника завдяки відеозаписам камер, установлених у банках, і у вівторок увечері він був уже заарештований.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас