У Києві затримані зловмисники, що вимагали 300 тис дол. за життя бізнесмена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві затримані зловмисники, що вимагали 300 тис дол. за життя бізнесмена

Кримінал
297
Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС у Києві разом з колегами зі Служби безпеки затримали двох зловмисників, що викрали бізнесмена і вимагали за його звільнення $300 тис.
Як повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України у вівторок, зловмисники викрали співзасновника одного зі столичних ТОВ, що мало ексклюзивне право на реконструкцію житлового мікрорайону в Києві і будівництво декількох житлових комплексів, напередодні підписання інвестиційної угоди.
Майже добу людину тримали в заручниках у будівельному вагоні в с. Бугаївка (Київська обл.). Катуваннями і погрозами в нього вимагали $300 тис., а також переоформлення на користь зловмисників особистого майна (автостоянки).
Працівники столичного УБОЗ і спецпідрозділу "К" СБУ провели спецоперацію зі звільнення заручника і під час передачі грошової "ляльки" у розмірі $25 тис. затримали здирників: уродженця Читинської області РФ (1978 р. р.) і киянина (1973 р. р.). Обом обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
Деснянське РВ ГУМВС України в Києві порушило кримінальну справу за фактом вимагання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас