Тимошенко: Україна і МВФ обговорюють кредит "під надзвичайно низькі відсотки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Україна і МВФ обговорюють кредит "під надзвичайно низькі відсотки"

Кредит&Депозит
802
Уряд практично завершив переговорний процес зі світовими фінансовими організаціями щодо надання фінансової допомоги Україні. Про це Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила сьогодні під час наради з народними депутатами України - представниками промислового виробництва і підприємництва. Як повідомляє прес-служба Кабміну, допомога для протистояння світовій фінансовій кризі надається на досить тривалий час і під надзвичайно низькі відсотки.
Прем'єр-міністр відзначила, що за рахунок коштів МВФ буде підтриманий платіжний баланс України, золотовалютні резерви і з'явиться можливість рекапіталізувати банківську систему держави.
Тимошенко додала, що одержання допомоги від світових фінансових організацій у найближчі дні прямо залежить від прийняття урядового пакета законів про мінімізацію впливу світової фінансової кризи на економіку України. Прем'єр сподівається на прийняття даного законопроекту в парламенті у вівторок, 28 жовтня.
"Я сподіваюся, що робочі групи фракцій знайдуть розуміння і вийдуть на базі урядового законопроекту на єдиний спільний законопроект", - відзначила Тимошенко.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас