Черновецький має намір вдвічі підвищити вартість евакуації на штрафмайданчики автомобілів "важливих держчиновників" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький має намір вдвічі підвищити вартість евакуації на штрафмайданчики автомобілів "важливих держчиновників"

208
Київський міський голова Леонід Черновецький має намір удвічі підвищити вартість евакуації на штрафмайданчики автомобілів "важливих держчиновників", які залишають свої машини на забороненій території - у зелених зонах. Про це він сказав сьогодні в інтерв'ю журналістам.
Л.Черновецький підкреслив, що дав доручення підготувати звернення до всіх фракцій Верховної Ради для того, щоб вони прийняли закон, що підвищує штрафи за паркування в зелених зонах, зокрема, на газонах. Але окремо, за його словами, міська влада планує вирішити питання про збільшення штрафів для депутатів Верховної Ради і відповідальних працівників Кабінету міністрів.
"Я днями підпишу розпорядження, що збільшує у два рази штрафи для депутатів Верховної Ради і відповідальних працівників Кабінету міністрів, які безкарно ставлять свої машини на зелених газонах", - сказав Л.Черновецький, пояснивши, що мається на увазі проект рішення Київської міськдержадміністрації про збільшення плати за евакуацію припаркованого на зеленій зоні автомобіля.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас