Янукович вважає, що підвищення ціни за оренду українських баз ЧФ РФ економічно вигідно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович вважає, що підвищення ціни за оренду українських баз ЧФ РФ економічно вигідно

192
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що сьогоднішні умови оренди українських баз Чорноморським флотом Російської федерації можуть бути змінені убік збільшення. Про це В.Янукович заявив сьогодні на прес-конференції в Сімферополі, коментуючи на прохання журналістів сьогоднішні висловлювання голови МЗС Російської Федерації Сергія Лаврова щодо долі Чорноморського флоту після 2017 року.
"Я можу сказати, що умови оренди Чорноморського флоту, ті, які зараз є, потрібно значно змінювати убік збільшення. Цих цін (суми, що ЧФ РФ платить за оренду українських баз - ред.) уже нема, вони пішли в минуле", - відзначив В.Янукович.
Лідер Партії регіонів також підкреслив, що такі зміни будуть економічно вигідні для України. "Ми ці бази ніколи експлуатувати не будемо, вони нам практично не потрібні", - сказав В.Янукович.
При цьому він відзначив, що всі питання, що стосуються Чорноморського флоту, повинні вирішуватися за столом переговорів, а рішення повинні прийматися такі, які були б вигідні як Україні, так і Російській Федерації.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас