Опитування: Обама - найвпливовіший чоловік 2008 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування: Обама - найвпливовіший чоловік 2008 року

106
Чоловічий онлайн-журнал AskMen.com провів опитування серед своїх читачів і обрав десятку найвпливовіших чоловіків 2008 року, лідером серед яких став кандидат у президенти США - Барак Обама.
У результаті опитування, в якому взяли участь 200 тисяч чоловік, Барак Обама, кандидат у президенти США від демократів, посів перше місце в десятці найвпливовіших чоловіків 2008 року, повідомляє Reuters.
При цьому республіканському суперникові Обами, Джону Маккейну, читачі віддали набагато меншу перевагу - він посів останній, десятий, рядок у рейтингу. Що характерно, у ході опитування читачі оцінювали, наскільки сильно той або інший з 49 запропонованих чоловіків впливає на образ їхньої поведінки та думки, а також споживчі переваги.
До першої трійки лідерів увійшли також керівник компанії Apple Стів Джобс і плавець Майкл Фелпс. А футболіст Девід Бекхем, який в 2007 році лідирував у списку найвпливовіших чоловіків, цього року опинився лише на 25 місці.
AskMen.com - американський чоловічий онлайн-журнал. Середній вік його читачів становить 27-28 років.
Відзначимо, що на цей момент, згідно з даними опитування Reuters/C-SPAN/Zogby, кандидат у президенти США від демократичної партії Барак Обама випереджає в гонці на пост президента кандидата-республіканця Джона Маккейна на 6%.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас