Маккейн попросив грошей у Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маккейн попросив грошей у Росії

Валюта
1804
Виборчий штаб Джона Маккейна звернувся за фінансовою допомогою в постійне представництво РФ при ООН, але представник кандидата в президенти США говорить про непорозуміння, що відбулося, повідомляє Reuters.
У листі, що одержав постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін, Маккейн закликав адресата надати його виборчій кампанії фінансову допомогу в розмірі від $35 до $5.000 і внести свій вклад у перемогу над кандидатом від демократичної партії сенатором Бараком Обамою, що сьогодні випереджає Маккейна за популярністю.
"Якщо мені випаде честь і далі продовжувати своє служіння народу, я клянуся, що інтереси Америки, її сила, її ідеали, її майбутнє, будуть для мене понад усе", - говориться у листі.
У відповідь на отриманий лист постпредство РФ при ООН заявило, що російський уряд і його представники "не фінансують політичну діяльність інших країн".
Прес-секретар Джона Маккейна, що є давнім критиком Росії, дав дуже просте пояснення даному інциденту:
"Це була помилка в списку розсилання".
Лист був адресований Чуркіну і підписаний Маккейном.
На початку цього місяця і Маккейн, і Обама обрушилися з лютою критикою на Росію за військовий інцидент із Грузією двомісячної давнини, але ніхто з них не зважився відкрито назвати Росію "імперією зла".
Кандидати в президенти не мають права одержувати фінансування із закордонних джерел.
Маккейн погодився на публічне фінансування своєї кампанії, тому не може приймати пожертвування від приватних осіб.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас