Ющенко вважає недоцільним створення антикризової коаліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко вважає недоцільним створення антикризової коаліції

Казна та Політика
1134
Президент України Віктор Ющенко вважає недоцільною пропозицію прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про створення антикризової коаліції з метою захисту країни від наслідків світової фінансової кризи, повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова на брифінгу в понеділок у Києві.
"На думку президента, ініціатива прем'єр-міністра щодо створення так званої "коаліції" захисту від світової фінансової кризи в цих умовах є недоцільною", - сказала вона.
Така коаліція, на думку глави держави, буде поступатися РНБО за легітимністю, мобільністю та професійним рівнем, сказала Ванникова
Як повідомлялося, Тимошенко звернулася в неділю ввечері до президента України Ющенка, а також до лідерів парламентських фракцій із пропозицією 20 жовтня створити коаліцію у Верховній Раді. "Я звертаюся до президента України, до всіх політичних сил країни, до лідерів фракцій... із чіткими та зрозумілими пропозиціями. Нам необхідно терміново відновити роботу для термінового прийняття необхідних законів, у тому числі і бюджету. Завтра о 12.00 необхідно зібратися всім фракціям Верховної Ради України та створити коаліцію захисту від всесвітньої фінансової кризи", - заявила вона.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас