Екстрасенси заявляють, що Росія впорається з фінкризою, а США прийдеться несолодко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екстрасенси заявляють, що Росія впорається з фінкризою, а США прийдеться несолодко

1370
Екстрасенси і ясновидці не передвіщають Росії серйозних проблем у зв'язку зі світовою економічною кризою, що наступила, говориться в прес-релізі російського телеканалу ТНТ, на якому виходить шоу "Битва екстрасенсів". "Криза сильно не відіб'ється на нашій країні. Я думаю, що влада і керівники банків разом зі спонсорами знайдуть вихід зі сформованої ситуації, незважаючи на труднощі. Людям не треба панікувати, через кілька місяців усе буде нормально. Росія була сильною країною, є й буде!" - вважає іранський екстрасенс Мехді.
За словами ясновидиці Турсуної, в умовах економічної кризи країні буде важко, але уряд упорається зі сформованою ситуацією приблизно через два роки і два місяці. Вона розповіла, що бачила уві сні президента Росії Дмитра Медведєва і прем'єр-міністра Володимира Путіна.
"Це означає, що цей міцний союз глав держави зможе швидко поставити Росію на ноги, а через два-три роки зробити її центром світової економіки. Для цього необхідно розібратися з корупцією, доопрацювати податкове законодавство і звернути увагу на розвиток зовнішнього та внутрішнього бізнесу", - підкреслила ясновидиця.
"Росія буде розвиватися, наші банкіри будуть вкладати гроші на Захід і на Схід. Наші настільки зміцняться, що будуть інвестувати за кордон", - відзначає інший екстрасенс Олена Смелова.
На думку Турсуної, Америка - "зла країна", яку прокляв увесь світ. "Уже після подій 11 вересня вона повинна була найняти армію шаманів, що змогла б блокувати всю негативну енергетику, що посилається на США людьми зі всіх кінців світу", - відзначає вона.
Циганська ясновидиця Аза Петренко також упевнена в негативних наслідках кризи для Сполучених штатів Америки.
"Уже до Нового року ситуація потроху почне стабілізуватися. А от Америці прийдеться несолодко - ця країна впаде при будь-якому збігу обставин", - сказала вона.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас