Google дасть 10 мільйонів доларів за хорошу ідею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google дасть 10 мільйонів доларів за хорошу ідею

2259
Корпорація Google, що святкує в цьому місяці 10-річний ювілей, оголосила про старт проекту "10100", у рамках якого збирається витратити 10 мільйонів доларів на втілення ідей, здатних змінити світ.
Google пропонує всім охочим заявити про свої ідеї на сайті проекту до 20 жовтня. Заявки приймаються на 25 мовах. Із загального числа заявок Google вибере 100 найбільш гідних, на думку компанії, ідей. Потім користувачам Інтернету буде запропоновано проголосувати за ідеї, що сподобалися їм. За підсумками голосування буде складений шорт-ліст із 20 претендентів. Спеціальна комісія вибере із цього списку 5 фіналістів, втілення чиїх ідей буде профінансовано Google.
Представники Google повідомили, що за 10 років існування компанії вони переконалися в тому, що перспективні задуми можуть прийти із найнесподіваніших джерел. Наприклад, ідея створення сервісу Google News з'явилася, коли один з інженерів компанії після подій вересня 2001 року усвідомив необхідність інструмента, що дозволив би акумулювати новини із усього світу.
Google відзначає, що для участі в проекті "10100" приймаються ідеї різного масштабу і не обов'язково пов'язані з технологіями. Як приклад компанія називає пристрій Hippo Water Roller, що полегшує транспортування води. Для участі в проекті охочі можуть пред'явити кілька ідей. Google також сподівається за допомогою проекту "10100" установити зв'язки між авторами ідей і різними благодійними організаціями, які можуть надати допомогу в їх втіленні.
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас