Університет Шевченка зробить ремонт за 28 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Університет Шевченка зробить ремонт за 28 мільйонів

344
Київський національний університет імені Тараса Шевченка (КНУ) затіяв капітальний ремонт. Протягом двох років вуз упорядкує чотири корпуси. На ці цілі університет виділить 28 мільйонів гривень.
По-перше, капітальний ремонт буде проведений у головному ("червоному") корпусі закладу на вулиці Володимирській, 60. "Капітальний ремонт корпуса не проводився вже 30 років, більшість аудиторій - у жалюгідному стані", - пояснюють у господарському відділі університету.
Також на ремонт стануть будівлі на вулицях Глушкова та Академіка Ломоносова. "У корпусах, які знаходяться у районі столичного "Експоцентру" (колишня ВДНГ. - ред.), дуже холодно займатися взимку", - говорять у тендерному комітеті університету. Ще частина коштів підуть на корпус філологічного факультету на бульварі Шевченка.
Тендер з проведення будівельних робіт у КНУ виграла будівельно-проектна фірма "Україна". Крім неї, у конкурсі брали участь ще шість компаній. Їхні назви в тендерному комітеті вказати відмовилися. "Члени комітету виставляли свої оцінки учасникам конкурсу, - говорить проректор Університету Шеченка Анатолій Закусило. - Потім на підставі отриманих даних і була обрана компанія-переможець".
В "Україні" повідомили, що вже не перший раз працюють із університетом. Заступник директора фірми з економічних питань Леся Кравець стверджує, що "Україна" і раніше вигравала тендери на проведення ремонтних робіт: "Були великі проекти. Ми, наприклад, займалися реконструкцією швейної фабрики "Юність", робили ремонт у холі Академії служби національної безпеки".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас