Лідери Бразилії, Індії і ПАР заявили про необхідність світового переділу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лідери Бразилії, Індії і ПАР заявили про необхідність світового переділу

1218
На саміті, що відбувся в Нью-Делі, голови Бразилії, Індії та ПАР заявили, що глобальна фінансова криза продемонструвала необхідність реформ міжнародних інститутів - таких, як ООН, - які б відображали зростаючий економічний вплив вищезгаданих держав.
"Ми піддаємося ризику стати жертвами фінансової кризи, викликаної багатими країнами", - цитує слова президента Бразилії Інасіо Лули да Сілви агентство Reuters. - "Для нас неприйнятно розплачуватися за безвідповідальність спекулянтів, які перетворили світ у гігантське казино. Однак є тут і позитив - вони показали нам, як не варто управляти своїми країнами".
На думку прем'єр-міністра Індії Манмохана Сінгха, "нам більш, ніж коли-небудь, раніше, необхідно відновити зусилля з реформування інститутів міжнародного керування, будь то Організація Об'єднаних Націй чи Велика вісімка". А президент ПАР Кгалема Мотланте відзначив, що "стовпи стабільності... потенційно знаходяться на півдні".
Лідери даних країн підкреслили, що великим ринкам, що розвиваються, необхідно надати більше місць у Раді безпеки ООН і збільшити їхню роль у саміті країн-членів "Великої вісімки".
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас