Тимошенко визнала, що наслідки фінансової кризи на 90% долають СНБО та НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко визнала, що наслідки фінансової кризи на 90% долають СНБО та НБУ

Казна та Політика
1100
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що завдяки адекватним і дієвим заходам, які сьогодні приймаються в Україні, наслідкам світової фінансової кризи для країни вдасться запобігти.
Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.
Україна не інтегрована так у світовий фінансовий простір, як інші країни, і тому наслідкам світової фінансової кризи завдяки професійним діям можна буде запобігти, - сказала Тимошенко.
При цьому вона зазначила, що на сьогоднішній день безпосередньо заходи щодо боротьбі з наслідками фінансової кризи в Україні приймаються Нацбанком і РНБО.
“Все, що стосується запобігання наслідкам світової фінансової кризи, на 90% стосується рішень Нацбанку і РНБО. Уряд робить дуже локальні речі, які потрібні сьогодні, але найбільше все ж таки необхідно, щоб працював парламент, ухвалював необхідні закони і коригував бюджетну політику”, - наголосила прем`єр.
Крім того, Тимошенко зазначила, що на сьогоднішній день співпраця України з міжнародними фінансовими організаціями проходить спокійно, в плановому режимі. “Немає ніякої необхідності здійснювати якісь екстраординарні дії. Країна живе в абсолютно нормальному фінансовому режимі”, - сказала вона.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас