Ющенко запевнив, що гроші на вибори є, і він не передумає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко запевнив, що гроші на вибори є, і він не передумає

Казна та Політика
731
Президент Віктор Ющенко відзначає, що в резервному фонді досить коштів на проведення дострокових виборів. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Інтер" у неділю.
Ющенко нагадав, що фінансування позачергових виборів, за відсутності відповідних змін у бюджет, повинно виділятися з Резервного фонду. За його словами, це передбачено чинним законодавством. “І Бюджетним кодексом, і положенням про Резервний фонд чітко виписано, для яких ситуацій використовуються кошти цього фонду”, - відзначив глава держави.
При цьому він нагадав, що в резервному фонді сьогодні понад 900 мільйонів гривень (на вибори потрібно трохи більше 400 тис. грн. - ред.).
Президент також сказав, що не розглядає можливості призупинити чинний Указ про розпуск ВР, якщо парламентарії зараз не приймуть необхідні для проведення виборів рішення. Він, зокрема, відзначив: якщо мова йде про відсутність реєстру виборців, то торішні вибори, так само, як і всі попередні, відбувалися за сформованими виборчими списками - і були визнані суспільством і міжнародним співтовариством "чесними та справедливими". "Не потрібно шукати проблем там, де їх немає. Влада повинна забезпечити право громадянина на голос", - сказав Ющенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас