Мінприроди України виставить у листопаді на аукціон 38 ліцензій на розробку газових та вугільних родовищ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінприроди України виставить у листопаді на аукціон 38 ліцензій на розробку газових та вугільних родовищ

Фондовий ринок
168
Міністерство навколишнього природного середовища України 10 листопада проведе аукціон із продажу 38 дозволів (ліцензій) на право користування надрами.
Відповідно до повідомлення Мінприроди, опублікованого в пресі в четвер, серед запропонованих на продаж ліцензій: 11 - на геологічне вивчення піску, одна - на його видобуток, по дві - на геологічне вивчення та розробку родовищ газу, вапняку, граніту і лікувальних грязів, чотири - на видобуток суглинків, дві - на їхнє геологічне вивчення, по дві - на видобуток вапняків, по одній - на видобуток крейди, цегельної сировини, лабрадориту, бурого вугілля, граніту, вапняку і бурого залізняку, по одній - на геологічне вивчення та розробку родовищ фосфоритів і крейди, первинних каолінів, одна - на геологічне вивчення родовищ будівельного піску.
Заявки на участь в аукціоні буде приймати Державна геологічна служба до 24 жовтня включно.
Початкова вартість ліцензій на розробку двох родовищ газу на Мар’ївському полігоні (Луганська обл., Перевальський і Попаснянський р-ни) становить 1,323 млн грн і 1,35 млн грн відповідно, а на видобуток бурого вугілля (Ново-Дмитрівське родовище, Харківська обл., Барвінковський р-н) - 70,5 млн грн.
Переможець торгів, відповідно до регламенту, повинен протягом 30 календарних днів після дати проведення аукціону оплатити ліцензію в національній валюті України.
Порядок проведення в 2008 році аукціонів із продажу спеціальних дозволів, яким установлюються умови участі, визначений постановою Кабінету міністрів №525 від 4 червня поточного року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас