В Еміратах збудують будинок-дисплей на 100 метрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Еміратах збудують будинок-дисплей на 100 метрів

Нерухомість
224
У Дубаї мають намір побудувати 33-поверховий будинок, до якого буде прикріплений найбільший у світі світлодіодний дисплей висотою 100 метрів. Він буде відображати рекламу, інформаційні повідомлення та художні картини з 1 млрд колірних відтінків.
Архітектурне бюро Tameer з Об'єднаних Арабських Еміратів розробило проект нового висотного будинку, що буде побудований в Дубаїленд - грандіозному комплексі, що зробить Дубаї світовим центром відпочинку та розваг.
Особливістю 33-поверхового будинку під назвою Podium стане гігантський вигнутий світлодіодний дисплей висотою 100 м, що буде прикріплений до однієї зі сторін будинку. Цей дисплей стане найбільшим у світі і буде використовуватися в рекламних та інформаційних цілях, а також, як повідомляють розробники, для відображення творів мистецтва.
За запевненнями архітекторів, зображення на екрані буде видно на відстані до півтора кілометрів. Проект дисплея розроблений компанією, що спеціалізується в даній області, Dactronics, відомою своїми проектами в Агосі Казино в США і хмарочосом Гранд Лісбоа в Китаї.
Конструкція табло досить проста. Воно буде складатися з безлічі окремих світлодіодів, кожний з яких буде мати свою адресу в електронній системі керування. Діоди будуть розташовані на різній відстані від будинку - так буде отримана вигнута форма дисплея. Всі елементи конструкції будуть захищені від потрапляння вологи. Повідомляється, що кожний з діодів зможе відображати "мільярд колірних відтінків".
Екран сконструйований так, щоб не заважати проникненню світла в офіси будівлі: архітектори говорять, що приміщення на тому боці будинку, де розташований гігантський дисплей, одержать таку ж кількість світла, що й на будь-якому іншому боці.
За матеріалами: rccnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас