Майже половина росіян вважають, що світова фінансова криза негативно вплине на економічну ситуацію в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже половина росіян вважають, що світова фінансова криза негативно вплине на економічну ситуацію в Росії

Казна та Політика
109
Майже половина росіян вважають, що світова фінансова криза негативно вплине на економічну ситуацію в Росії. Відповідно до опублікованих сьогодні результатів опитування, проведеного Всеросійським центром вивчення громадської думки /ВЦВГД/, таку думка висловили 44% респондентів. При цьому 41% опитаних переконані, що світова фінансова криза погіршить їхнє матеріальне становище, тоді як 32% вважають, що вона не зробить ніякого впливу на їхній добробут. А ще 6% гадають, що криза позначиться на рівні їхнього життя позитивно.
За даними опитування, у колі своїх близьких активно обговорюють тему фінансової кризи 32% росіян, вона залишає байдужими 50%респондентів.
Основною ознакою світової фінансової кризи, на думку 22% опитаних, є висока інфляція. Серед її інших "симптомів" росіяни перераховують банківську кризу (10 %) і нестабільність світової економіки (9%).
У той же час 9% опитаних не бачать у навколишньому житті ніяких ознак економічної кризи, а більше третини респондентів (39%) завагалися з відповіддю на це питання.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас