Буш: США вкрай потребують прийняття антикризового плану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Буш: США вкрай потребують прийняття антикризового плану

Казна та Політика
218
Президент США Джордж Буш вважає, що американська економіка вкрай потребує прийняття антикризового плану, запропонованого урядом, і якнайшвидше його прийняття необхідно, що б уникнути негативних наслідків, повідомляє Dow Jones.
Буш визнав, що в цей час економіка США переживає "критичний момент" і перед американськими конгресменами стоїть "нелегкий вибір", тому що $700 млрд., які просить уряд у Конгресу, це - "великі гроші". При цьому президент помітив, що тільки обвал американського ринку 29 вересня, що відбувся після відхилення Палатою представників законопроекту, обійшовся американському фондовому ринку в $1 трлн.
"Я завіряю наших громадян і громадян інших країн, що процес прийняття законопроекту не завершений. Конгресу потрібно діяти. Для нашої економіки настав критичний момент, і нам необхідне законодавство, що дозволить вжити рішучих заходів відносно проблемних активів, що душать фінансову систему, відновити кредитування населення й компаній і дозволити американській економіці знову рухатися вперед", - заявив Буш.
"Заради фінансової безпеки кожного американця Конгрес повинен вжити заходів!", - підкреслив американський президент, додавши, що його адміністрація й далі має намір вести активні консультації з Конгресом з цього питання й рішення законодавців відхилити законопроект не означає відмову від його здійснення.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас