Експерт: Український фондовий ринок на сьогоднішніх торгах йде за світовим трендом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Український фондовий ринок на сьогоднішніх торгах йде за світовим трендом

Фондовий ринок
502
Український фондовий ринок під час сьогоднішніх торгів йде за світовим негативним трендом, відзначила аналітик інвестиційної компанії Foyil Securities Анастасія Сергієнко.
Вона нагадала, що після того як Палата представників Конгресу США проголосувала проти законопроекту, що дозволив би уряду провести викуп неліквідних активів банків на 700 млрд. доларів, основні американські індекси DJIA (-7,0%), S&P 500 (-8,8%) і NASDAQ Composite (-9,1%) потягнули за собою азіатські ринки ( у середньому -3%). Дана тенденція протривала при сьогоднішньому відкритті європейських фондових майданчиків, повідомила аналітик.
За словами А.Сергієнко, передостанній день вересня на українському фондовому ринку був наповнений технічними угодами, які принесли 26,6 млн. грн., і низькою активністю учасників. Вона відзначила, що індекс ПФТС учора продовжив падіння і втратив 1,4%, що на тлі корекції закордонних ринків виглядало незначно. Наприклад, російський РТС упав у понеділок на 7,1%, а європейські індекси в середньому втратили 4,5%, нагадала аналітик.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас