Експерт: Переоцінку ризиків інвестування в Україну в позитивний бік можна очікувати вже цього тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Переоцінку ризиків інвестування в Україну в позитивний бік можна очікувати вже цього тижня

494
Переоцінку ризиків інвестування в Україну в позитивний бік можна чекати вже цього тижня, що повинно підтримати вітчизняний фондовий ринок. Таку думку висловив аналітик інвестиційної компанії "Альфа Капітал Україна" Денис Шаврук.
Він прогнозує позитивну динаміку індексу ПФТС на поточному тижні, оскільки вартість більшості українських емітентів на сьогодні відображає максимально песимістичні очікування.
За словами аналітика, у п'ятницю, 26 вересня, виконавчий комітет УЄФА підтвердив остаточність свого рішення щодо проведення ЄВРО-2012 в Україні. Д.Шаврук відзначив, що рішення УЄФА було прийнято, незважаючи на складну політичну ситуацію, методи вирішення якої залишаються в правовому полі, що засвідчує зростаючу зрілість політично системи нашої держави.
Проте, вважає аналітик, політичні новини п'ятниці не можна назвати підбадьорюючими після заяви Юлії Тимошенко про необхідність сполучити можливі парламентські та президентські дострокові вибори. На його думку, "у кожному разі, політична ситуація в Україні обіцяє розв'язатися вже найближчим часом".
Д.Шаврук відзначив також, що внутріекономічні новини останнім часом, навпаки, додають упевненості. За його словами, "скорочення зовнішнього та внутрішнього державного боргу України і зведення держбюджету за 8 місяців ц.р. з профіцитом стало гідною відповіддю на слабко обґрунтоване зниження міжнародних рейтингів України".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас