UMH купив 32,5% порталу i.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UMH купив 32,5% порталу i.ua

Фондовий ринок
376
Група United Media Holding завершила угоду з придбання 32.5% українського Internet порталу I.ua (http://i.ua). Придбання пакета в I.ua - логічний крок UMH у рамках заявленої компанією стратегії стати лідером Уанета протягом трьох років.
Портал I.ua (http://i.ua) є одним із найуспішніших починань в українському інтернет. За два роки роботи команді професіоналів удалося домогтися результату, що багатьма компаніями ринку досягнуті за 5-10 років.
Компанія має щоденну аудиторію в середньому порядку 220 000 осіб з різних міст України, упевнено тримає лідируючі позиції з сервісу freemail (доступної і безкоштовної електронної пошти), має низку інноваційних сервісів для користувачів, входить в TOP-5 порталів за відвідуваністю в Україні.
Як повідомив керуючий директор I.ua Максим Хомутин, у синергії з УМХ він бачить сильного та надійного партнера, нові можливості для розвитку, перспективи гарних стартів в інших країнах СНД.
Із придбанням I.ua у портфелі Internet-ресурсів UMH стане 18 проектів, сукупна щоденна аудиторія яких перевищить 270 000 осіб. За словами Віталія Гордуза, керівника департаменту new-media UMH, придбання 32.5% I.ua значно наблизить компанію до лідерства в Internet. "Партнерство з I.ua дозволить нам увійти в трійку рейтингу Internet-холдингів за відвідуваністю і збільшити частку на ринку реклами до 15%", - сказав Гордуз.
Умови угоди сторонами не розголошуються.
Портал I.ua (http://i.ua) входить в TOP-5 українських порталів. За 2 роки має рекордне зростання аудиторії - до 240 000 унікальних відвідувачів на добу. Володіє найкоротшим у світі доменним іменем - I.ua.
United Media Holding (UMH) - міжнародна диверсифікована мультимедійна компанія. Із травня 2008 року входить у лістинг Франкфуртської фондової біржі. До складу United Media Holding входить група компаній "Український Медіа Холдинг" і видавничий дім "Популярна преса", керуючий бізнесом у Росії, Казахстані та Білорусії.
До складу Internet-групи UMH входять: лідер спортивного сегмента портал football.ua, сайти kp.ua, focus.in.ua, dengi-ua.com, aif.ua, timeout.ua, соціальна мережа HighWay, блогохостинг HiBlogger та інші. Із січня 2008 року UMH є ексклюзивним рекламним партнером Livejournal, з липня 2008 - ексклюзивним партнером Yahoo і Last.FM в українському сегменті.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас