Російська біржа запускає індекс для іноземних паперів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російська біржа запускає індекс для іноземних паперів

Фондовий ринок
168
Фондова біржа РТС 16 вересня 2008 року запускає організований позабіржовий ринок іноземних цінних паперів - RTS Global.
RTS Global дозволяє російським інвесторам одержати доступ до іноземних цінних паперів, повідомляє біржа. Це передбачає можливість виставляння індикативних котирувань іноземних цінних паперів, укладання позабіржових угод з використанням технологій центру електронних договорів РТС, а також розрахунки по угодах з іноземними цінними паперами в ЗАТ Депозитарно-клірингова компанія.
Проект RTS Global реалізований на базі технологій інформаційної системи індикативних котирувань RTS Board. Завдяки RTS Global доступ до іноземних цінних паперів одержують всі користувачі RTS Board.
В RTS Global включаються закордонні цінні папери, випущені іноземними емітентами як для локальних, так і міжнародних закордонних ринків. На першому етапі в RTS Global включені 40 цінних паперів: найбільш ліквідні на міжнародних фондових біржах депозитарні розписки на акції російських емітентів, депозитарні розписки іноземних компаній, активи (бізнес) яких зосереджені на території РФ, акції іноземних фондів інвестують у СНД, а також цінні папери емітентів Казахстану, України, Туркменії, Канади та інших країн ближнього і далекого зарубіжжя.
Раніше повідомлялося, що РТС планує організувати в Україні своє представництво з метою збільшити кількість російських інвесторів на ринку капіталу, що ще розвивається, країни.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас