Медведєв: У Росії є всі передумови для економічного зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: У Росії є всі передумови для економічного зростання

Казна та Політика
135
Президент Росії Дмитро Медведєв заявляє, що ситуація в російській економіці стабільна і є всі підстави для економічного зростання в країні.
"Незважаючи на досить активне політичне життя, що ніколи не припиняється, все-таки залежність економіки від політичного життя, слава Богу, не така висока. Я вважаю, що й у нинішній ситуації, незалежно від низки політичних подій - зміни адміністрації в якихось країнах, інших політичних сезонних змін - наша економічна політика повинна залишатися незмінною. У нас дуже серйозний внутрішній економічний потенціал і не менш серйозний запас внутрішньої міцності", - заявив Д.Медведєв у понеділок на зустрічі із представниками російського бізнесу.
За його словами, незважаючи на ті глобальні економічні проблеми, які є сьогодні, "проте ситуація в нашій економіці в цілому стабільна, у нас вже точно немає ні кризи, ні передкризової ситуації".
Глава держави відзначив, що незважаючи на те, що Росія не закрита від міжнародних проблем, "у наших силах всі ці проблеми на внутріросійському ринку вирішити".
Торкаючись участі іноземного бізнесу в стратегічних галузях російської промисловості, Медведєв підкреслив, що повинен діяти "не закон про заборону появи іноземних інвесторів у тих чи інших галузях, а про особливий порядок їхньої появи там". "Якщо порядок дотриманий, значить тоді ці інвестиції можуть з'являтися. Ми їм раді", - сказав президент РФ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас