General Motors допоможе Delphi вийти з банкрутства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors допоможе Delphi вийти з банкрутства

Фондовий ринок
184
Американський виробник автомобільних комплектуючих Delphi Corp. досяг угоди з колишньою материнською компанією General Motors Corp. про надання йому 10,6 млрд дол. в рамках заходів з виведення Delphi з банкрутства.
Згідно з планом, General Motors зокрема візьме на себе відповідальність за пенсійними зобов'язаннями у розмірі 3,4 млрд дол. для промислових робочих Delphi, які працюють на погодинній основі.
Як передає Associated Press, Delphi внесла до окружного суду Нью-Йорка у справах про банкрутство виправлений план з реструктуризації компанії і чекатиме схвалення з його боку 23 вересня ц.р.
Delphi - колишній підрозділ і найбільший постачальник автоконцерну General Motors, збитки і скорочення виробництва якого призвели компанію на межу банкрутства. У серпні ц.р. Delphi оголосила про скорочення 600 співробітників компанії відповідно до плану зі зменшення витрат. За допомогою програми реструктуризації, згідно з якою під скорочення потраплять 600 з 3,2 тис. співробітників, Delphi планує скоротити витрати на 25%.
Нагадаємо, в жовтні 2005 р. Delphi подала позов про захист від кредиторів. Щоб розплатитись з боргами і відновити виробництво, компанія має намір закрити або продати 21 з 29 своїх заводів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас