Кримський бізнесмен Зубок купив пивобезалкогольний комбінат "Крим" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримський бізнесмен Зубок купив пивобезалкогольний комбінат "Крим"

Фондовий ринок
1338
Кримський бізнесмен Валерій Зубок купив пивобезалкогольний комбінат "Крим" (Сімферополь), який раніше входив до складу пивоварної групи "Сармат".
Про це Українським Новинам повідомило інформоване джерело.
Зубок займає посаду голови спостережної ради ПБК "Крим".
За планами нового власника підприємства, комбінат не має наміру проводити перепрофілювання підприємства й припиняти виробництво пива, а також мінеральної води.
Проектна потужність пивобезалкогольного комбінату "Крим" становить 10 млн. дал за рік, на сьогодні вона не використовується підприємством на 100%.
2007 рік ПБК "Крим" закінчив із чистим прибутком 5,876 млн. гривень, його чистий дохід при цьому знизився удвічі, або на 34,692 млн. гривень до 35,083 млн. гривень порівняно з 2006 роком.
Зубок володіє дистриб'юторською компанією "Руслана" (Феодосія, Крим), що займається реалізацією продукції заводу безалкогольних напоїв "Росинка" (Київ) у Криму.
Зі слів джерела, зараз також ведуться переговори з потенційними покупцями про продаж інших пивних активів, які входили до складу пивоварної групи "Сармат".
Як повідомляло агентство, контрольована компанією System Capital Management компанія "Емпоріум-К" (обидві - Донецьк) продала 93,98% пивобезалкогольного комбінату "Крим" (Сімферополь).
У лютому донецький пивоварний завод ЗАТ "Сармат" передав корпоративні права на пивобезалкогольный комбінат "Крим" компанії "Емпоріум", яку контролює System Capital Management.
У травні SABMiller купила пивоварний завод "Сармат" (99,84% акцій), що був основним активом однойменної пивоварної групи.
Раніше донецький завод ЗАТ "Сармат" об'єднував всі активи однойменної пивоварної групи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас