"Укртатнафта" планує до 2012 року завершити модернізацію і почати виробництво нафтопродуктів стандарту Євро-4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртатнафта" планує до 2012 року завершити модернізацію і почати виробництво нафтопродуктів стандарту Євро-4

Енергетика
158
ЗАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ, Полтавська обл.) має намір до 2012 року завершити модернізацію і почати виробництво нафтопродуктів стандарту Євро-4. Про це повідомив начальник сектора зв'язків зі ЗМІ ЗАТ "Укртатнафта" Сергій Біленький сьогодні журналістам у Кременчуці. За його словами, тільки цього року компанія інвестувала в модернізацію виробництва більше 102 млн. грн.
За його словами, на сьогодні компанією укладені контракти та ведеться проектування нових установок, які дозволять в 2012 році випускати нафтопродукти, що відповідають стандартам Євро-4.
Також він додав, що вперше за всю історію підприємства за підсумками 8 місяців глибина переробки нафти на підприємстві склала 88%, а вихід світлих нафтопродуктів - 67%. "Це найвищі показники за всю історію підприємства, так успішно працювати дозволив високий професіоналізм працівників компанії", - сказав він.
Біленький також додав, що зараз компанія веде роботу з диверсифікованості постачання сировини на підприємство, при цьому відзначив, що з початку року в умовах відсутності постачання з Росії Кременчуцький НПЗ переробив уже 2 млн. тонн нафти. "Кременчуцький НПЗ - єдиний завод, що цього року не простояв жодного дня", - підкреслив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас