Банк Lehman Brothers продовжує переговори з KDB про залучення 6 млрд. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Lehman Brothers продовжує переговори з KDB про залучення 6 млрд. доларів

Фондовий ринок
225
Lehman Brothers Holdings продовжив переговори з корейським банком Korea Development Bank (KDB) про залучення 6 млрд. доларів інвестицій в обмін на частку участі у фінансовій компанії, - повідомила газета Sunday Telegraph.
Південнокорейський банк може купити до 25% постраждалої від кризи інвестиційної компанії США. Джерело з Комісії з фінансових послуг повідомило, що влада Південної Кореї не стане перешкоджати або сприяти угоді доти, поки не стануть відомі цінові подробиці.
Це ознаменувало зрушення в рішенні регулятора, що раніше стверджував, що KDB повинен дозволити місцевим приватним банкам здійснити придбання міжнародних компаній, відмітаючи надії на пряму угоду з Lehman Brothers.
За даними джерела, комісія ще не була офіційно сповіщена про нові переговори між Lehman й KDB. Однак малоймовірно, що угода буде укладена протягом тижня.
Представник комісії, Йоо Хоон заявив, що регулятор все ще не схвалює переговори державного банку з Lehman Brothers. "Ми виражаємо побоювання, що KDB є головним гравцем в угоді...і ми не змінюємо нашої думки", - повідомив він.
Інвестиційний банк Lehman Brothers Holdings, сума іпотечних цінних паперів якого становить більше 60 млрд. доларів, перебуває під тиском залучення додаткового капіталу напередодні виходу звітності в цьому місяці.
За прогнозами аналітика Morgan Stanley, збитки банку в третьому кварталі можуть скласти 3,5 млрд. доларів.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас