Росіянам пропонують приводити в банки своїх друзів і подруг за 500-1000 рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіянам пропонують приводити в банки своїх друзів і подруг за 500-1000 рублів

Кредит&Депозит
146
Відразу два банки оголосили 1 вересня про запуск спеціальних акцій для своїх клієнтів зі схожою назвою: в Альфа-Банку - це "Приведи подругу", у Райффайзенбанку - "Приведи друга". Перша орієнтована на власників кобрендових карток для дівчат і жінок Альфа-Банк - Cosmopolitan - Visa, друга - на клієнтів, що скористалися кредитами готівкою Райффайзенбанку.
За умовами акції Альфа-Банку, власниці карток Cosmopolitan - Visa банку, що порекомендували її подругам, будуть одержувати сертифікати від мережі магазинів парфумерії та косметики ІЛЬ ДЕ БОТЕ на суму 1 000 рублів, а їхні подруги, які оформлять дану картку і зроблять із її використанням покупку - сертифікати на суму 500 рублів. Клієнти Райффайзенбанку, що порекомендували своїм друзям кредити готівкою банку, одержать грошовий сертифікат на суму 500 рублів мережі магазинів "Ельдорадо".
В Альфа-Банку акція протриває до 31 грудня 2008 року, у Райффайзенбанку лише місяць - до 30 вересня. Акція Альфа-Банку пройде у всіх містах присутності організації на території Російської Федерації, акція Райффайзенбанку також торкнеться всіх міст, де є присутнім банк, за винятком Барнаула, Липецька, Златоуста, Старого Оскола, Омська.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас