Банк "Російський стандарт" реорганізувався з ТОВ у ВАТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Російський стандарт" реорганізувався з ТОВ у ВАТ

476
Банк "Російський стандарт" (колишній АІС-Банк, Київ), який входить до групи невеликих, реорганізувався з товариства з обмеженою відповідальністю у відкрите акціонерне товариство.
Про це сказано у повідомленні банку.
"6 серпня 2008 року товариство з обмеженою відповідальністю "Банк Російський Стандарт" було перетворено у відкрите акціонерне товариство "Банк Російський Стандарт" шляхом державної реєстрації", - сказано у повідомленні.
Банк здійснив реорганізацію з метою приведення своєї організаційно-правової форми у відповідність з вимогами нової редакції закону "Про банки та банківську діяльність".
Цей закон передбачає можливість створення в Україні банків лише у формі відкритих акціонерних товариств або кооперативних банків.
Як повідомляло агентство, січень-березень банк "Російський стандарт" закінчив із чистим прибутком 3,328 млн. гривень, усього за січень-червень прибуток банку становив 0,534 млн. гривень, за 2007 рік банк отримав прибуток у розмірі 11,756 млн. гривень.
Станом на 1 липня чисті активи банку становили 271,7 млн. гривень, кредитний портфель - 178,8 млн. гривень, власний капітал - 38,8 млн. гривень.
100% у статутному фонді ТОВ "Банк "Російський стандарт" володіє однойменний російський банк.
На початку року зареєстровано у березні 2006 року АІС-банк (Київ) перейменувався у банк "Російський стандарт" у зв'язку з купівлею його однойменним російським банком.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас