Мережа кав'ярень Кафка виставлена на продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа кав'ярень Кафка виставлена на продаж

500
Мережа кав'ярень Кафка в Києві виставлена власниками на продаж, повідомив генеральний директор мережі Володимир Гавришевський.
За його словами, мережа не показала очікуваних фінансових результатів і зараз вигідніше її продати, ніж продовжувати інвестувати кошти в розвиток. Виручені від продажу кошти власники планують направити на відкриття мережі пивних ресторанів у спальних районах столиці.
За словами Гавришевського, власники компанії планують виручити від продажу мережі близько EUR4,2 млн, при цьому тільки від продажу кав'ярні на вулиці Спаська, 5 (200 кв. м) очікується виторг у розмірі EUR2,8 млн. Гендиректор не уточнив власників мережі, повідомивши лише, що це кіпрська компанія.
Перша кав'ярня Кафка в Києві відкрилася в грудні 2005 року. На сьогоднішній день мережа нараховує п'ять кав'ярень із загальною корисною торговельною площею більше 700 кв. м. Приміщення кав'ярень перебувають в оренді, крім закладу на вулиці Спаська, 5, що є власністю мережі. Керуючою компанією є ТОВ Грісан (Київ).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас