General Motors просить у держави 50 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors просить у держави 50 млрд дол.

361
Американські автовиробники "заслужили" гарантовану урядом країни позику на суму близько $50 млрд., що була б вкладена у розробку машин з високою паливною економічністю, заявив віце-президент концерну General Motors Роберт Лутц.
Р.Лутц відзначив, що автомобільним компаніям у США необхідні гроші для переустаткування підприємств під випуск більш економічних машин, однак автовиробники не в змозі самостійно вишукати таку кількість коштів у зв'язку із кредитною кризою в країні. Віце-президент General Motors також додав, що американські автовиробники вже проводять реорганізацію, але для того, щоб вона завершилася швидше, уряд повинен допомогти їм і виділити потрібну кількість коштів.
У зв'язку із цим американські автомобільні компанії просять Конгрес США прийняти до кінця вересня законопроекти, що стосуються виділення до наступного року необхідної для автовиробників суми.
Раніше повідомлялося, що Сенат США пропонував виділити для автомобільної промисловості країни $6 млрд., які планувалося направити для розробки нових моделей, переустаткування заводів і створення 60 тисяч нових робочих місць.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас