Названі 10 найбагатших людей Німеччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі 10 найбагатших людей Німеччини

1637
Найбагатшими людьми Німеччини, згідно з даними журналу Forbes, як і раніше є брати Карл і Тео Альбрехт. Секрет їхнього успіху - торгівля за низькими цінами.
1 місце: Карл Альбрехт
Карл Альбрехт став мільярдером завдяки потужній мережі супермаркетів-дискаунтерів Aldi Süd. Його багатство оцінюється в 27 мільярдів доларів США.
2 місце: Тео Альбрехт
Брат власника Aldi Süd Карла Альбрехта - Тео має статки 23 мільярда доларів США. Основний дохід він одержує від мережі супермаркетів-дискаунтерів Aldi Nord.
3 місце: Міхаель Отто і його сім'я
Не менш прибутковим є підприємство посилкової торгівлі Otto. Статки сім'ї Міхаеля Отто, власника компанії, оцінюються в 18,2 мільярди доларів.
4 місце: Сузанне Клаттен
Сузанне Клаттен - власниця пакета акцій і член наглядової ради автоконцерну BMW і хімічного концерну Altana. Її статки оцінюються в 13,2 мільярди доларів. Частина багатства дісталася їй у спадок від батька, великого підприємця Херберта Квандта. На 2008 рік Клаттен - найзаможніша жінка Німеччини.
5 місце: Адольф Меркле
Адольф Меркле - засновник фармацевтичного концерну Ratiopharm. Його багатство оцінюється в 9,2 мільярди доларів.
6 місце: Райнхард Мон і його сім'я
Сімейні статки Райнхарда Мона, колишнього голови правління та нинішнього голови наглядової ради друкарні і видавництва концерну Bertelsmann, оцінюється в 8,7 мільярда доларів.
7 місце: Марія-Елізабет Шефлер і Георг Шефлер
Статки підприємниці Марії-Елізабет Шефлер і її сина Георга, власників машинобудівного концерну Schaeffler KG, оцінюються в 8,5 мільярда доларів.
8 місце: Еріван Хауб і його сім'я
Багатство Ерівана Хауба і його сім'ї оцінюється в 7,8 мільярда доларів. Основне джерело статків - підприємство роздрібної торгівлі Tengelmann.
9 місце: Райнхольд Вюрт
Райнольд Вюрт - власник власного торговельного підприємства Würth-Gruppe. Його майно оцінюється в 7,7 мільярда доларів.
10 місце: Штефан Квандт
Штефан Квандт - акціонер автомобільного концерну BMW та єдиний акціонер управлінського холдингу Delton. Його статки оцінюються в 6,8 мільярди доларів.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас