Integrity Bank став 10-м американським банком, що збанкрутував цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrity Bank став 10-м американським банком, що збанкрутував цього року

Казна та Політика
297
Банк Integrity Bank зі штату Джорджия 29 серпня був закритий американськими регуляторами і став 10-м банком, що збанкрутував з початку року, повідомляє Bloomberg.
Банк із $1,1 млрд. активів та $974 млн. внесків закрили департамент банків і фінансів штату Джорджия і Федеральна корпорація страхування внесків Federal Deposit Insurance Corp). Найбільший банк Алабами, Regions Financial Corp., забезпечить схоронність всіх внесків, п'ять відділень Integrity відкриються 2 вересня як відділення Regions, заявила FDIC.
Regions також викупить близько $34,4 млн. активів і заплатить FDIC страхову премію 1,01% за прийняття на себе внесків. За оцінками FDIC, банкрутство Integrity обійдеться його фонду страхування внесків в $250 млн. - $300 млн.
У травні регулятори дали Integrity вказівку представити протягом 60 днів план із залучення капіталу. До цього моменту компанія вже вісім місяців безуспішно намагалася залучити $40 млн., оскільки по позиках, виданих девелоперам житлової і комерційної нерухомості, ударив колапс ринку нерухомості.
"Банки повинні задовольняти мінімальні вимоги, направлені на забезпечення надійності, - заявив член банківської комісії Джорджии Роб Брасуелл (Rob Braswell). - Коли банк не може виконати ці мінімальні вимоги, а його платоспроможність виявляється під загрозою, у нас немає іншого вибору, крім закриття цього банку".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас