Британських банкірів не хочуть страхувати від звільнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британських банкірів не хочуть страхувати від звільнення

135
Британські страховики відмовляють банкірам у видачі страховки від безробіття - занадто вже ризикованими клієнтами стали працівники фінансових компаній, що опинилися в центрі глобальної кредитної кризи, втрати від якої вже перевищили півтрильйона доларів.
"Якщо ви працювали в Lehman Brothers або Goldman Sachs, або будь-якому іншому інвестиційному банку, ще кілька місяців тому я б видав вам страховку, але сьогодні - ні. І так відбувається не тільки з банкірами - топ-менеджерами, але і з прибиральницями. Фактично, банки потрапили в чорний список страховиків", - заявив Саймон Берджесс із British Insurance, найбільшої британської інтернет-компанії із продажу страховок на випадок безробіття.
Тим часом, число звернень за подібними страховками з боку фінансистів останнім часом сильно зросло. Звичайно така страховка продається в пакеті зі страховкою від нещасного випадку та медичною; людина, що втратила роботу в результаті скорочення, протягом року одержує близько 2 тисяч фунтів (приблизно 3,7 тисячі доларів) - на додачу до вихідної допомоги, яку виплачує колишній роботодавець.
Ті ж, хто ще працює з банкірами, посилюють критерії видачі страховок або різко підвищують премії: за словами страховиків, у липні відзначалося збільшення премій на 200 відсотків.
Нагадаємо, що за останніми даними, банки та фінансові компанії всього світу скоротили за останній рік більше 80 тисяч осіб.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас