Українка намагалась вивезти у Туреччину понад 3 кг срібла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українка намагалась вивезти у Туреччину понад 3 кг срібла

Кримінал
137
У багажі громадянки України, що летіла в Туреччину, бориспільські митники вилучили ювелірні вироби зі срібла та золота загальною вагою більше 3 кілограмів.
Як повідомили в прес-службі Державної митної служби, пасажирка вибрала проходження митного контролю за спрощеною схемою, тобто в режимі "зелений коридор", тому заповненої митної декларації, на момент проходження митного контролю, у неї не було.
У її валізі митниками знайдені ювелірні вироби зі срібла: брухт загальною вагою 105,39 г і 808 виробів (браслети та ланцюжки) загальною вагою більше 3 кілограмів.
Крім того, були виявлені ювелірні вироби із золота: брухт загальною вагою 41,17 г і 18 виробів загальною вагою 37 р. Вироби були загорнені в п'ять прозорих поліетиленових пакетів.
Таким чином, наша співвітчизниця зробила дію, направлену на порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю.
Вартість цих виробів буде визначена додатково, а поки що митниками складений протокол про порушення митних правил за ознаками статті 339 Митного кодексу України, а ювелірні вироби вилучені.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас