Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно чиновників міжнародного аеропорту "Київ" за розтрату майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно чиновників міжнародного аеропорту "Київ" за розтрату майна

Казна та Політика
157
Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Київ", які в 2000 році розтратили з мобілізаційного резерву 500 тонн авіаційного гасу вартістю 3,7 млн грн, повідомила прес-служба МВС України в четвер.
Крім того, правопорушники не виконали рішення Господарського суду Києва від 23 квітня 2008 року про повернення (відновлення) самовільно відчужених матеріальних цінностей і сплату на користь Державного комітету України державного матеріального резерву штрафу в сумі 1 млн грн і пені 1,6 млн грн. Таким чином, державі завдано збиток у сумі 2,6 млн грн.
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (присвоєння, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і ч.2 ст.382 (невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас