І знову вниз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

І знову вниз

Фондовий ринок
242
Ринок ПФТС у вівторок відкрився різким зниженням практично за всіма ліквідними паперами, однак за годину ситуація стабілізувалася й котирування на покупку почали потихеньку підніматися.
Але така ситуація протривала недовго, і продажі з новою силою захлиснули ринок, внаслідок чого за результатами торгів індекс знизився на 2,01% " до оцінки 629,09 індексного пункту.
За словами директора з управління активами КУА Tiger Asset Management Юрія Ушкова, розпродажі на українському ринку були пов'язані з динамікою закордонних ринків у понеділок увечері й у вівторок, а також сьогодні й поганою статистикою зі США (висока інфляція, скорочення обсягів будівництва). На його думку, оскільки індекси ринків Європи та США істотно знизилися й вийшли з висхідного тренда, це буде натискати на український ринок у середу.
Найбільше активно торгувалися акції "Азовсталі", за якими була укладена максимальна кількість угод " 85. Найбільше зниження показали акції Славутського солодового заводу (-37,5%), тоді як продовжили зростання акції вагонобудівного сектора " Стаханівський ВСЗ (2,76%) та Крюківський ВСЗ (2,20%).
"З істотних корпоративних подій слід зазначити інформацію про намір ПБК "Славутич" створити дочірнє підприємство в Росії (з 100%-ою участю в капіталі), представництво в Бєларусі та філію в Молдові," стверджує старший брокер торговельного відділу компанії "Юпрас Капітал" Олексій Рєпін."Зростання акцій даного емітента склало 3,57%". Також він відзначив намір "Київмедпрепарату" збільшити УФ на 100 млн. грн." до 300,1 млн. грн., через що акції підприємства впали на 26,47%.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас