ГоловКРУ сподівається завершити перевірку Укрзалізниці за І півріччя на початку вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГоловКРУ сподівається завершити перевірку Укрзалізниці за І півріччя на початку вересня

Казна та Політика
90
Головне контрольно-ревізійне управління (ГоловКРУ) планує завершити перевірку фінансово-господарської діяльності Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниці") за перше півріччя 2008 року на початку вересня.
"Укрзалізниця" - це тисячі підприємств. Так легко завершити перевірку неможливо, тим більше не забувайте, що ми вже один раз перевіряли. А, відповідно до закону, другий раз ми за планом уже перевірити не можемо, тільки за згодою того об'єкта, що перевіряється. Тому ми вирішуємо всі організаційні питання, і ми сказали: до початку вересня - 5-6 числа - перевірка буде завершена", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" керівник ГоловКРУ Микола Сивульський.
Як повідомлялося з посиланням на прес-службу Міністерства транспорту та зв'язку, КРУ цього міністерства в результаті перевірки діяльності "Укрзалізниці" з 1 січня по 10 травня 2008 року виявило порушення законодавства в частині розпорядження державним майном "Укрзалізниці" і недоодержання доходів від оренди на суму 213 тис. грн, необґрунтовані витрати на суму 79,58 тис. грн, а також встановило факт не перерахування Держадміністрацією в держбюджет 787,465 тис. грн.
"Укрзалізниця" не погодилася з висновками КРУ Мінтрансзв’язку і звернулася в ГоловКРУ із проханням провести перевірку її діяльності.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас